ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Όταν λέμε καθαρό, εννούμε άψογο.

Με την υγρή μέθοδο καθαρισμού, τα χαλιά πλένονται σε ειδικά, μηχανήματα στις ιδιόκτητες, εγκαταστάσεις μας, με αλκαλικά, υπο-αλλεργικά και βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά που φροντίζουν τις ίνες των χαλιών χωρίς ν’ αφήνουν κατάλοιπα, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον. Σε ειδικές περιπτώσεις, για ευαίσθητα χαλιά ή χαλιά με χρώματα που ξεβάφουν, χρησιμοποιείται ο στεγνός ή αλλιώς, ξηρός καθαρισμός.

Μετά τον καθαρισμό, τα χαλιά, συσκευάζονται σε νάιλον σακούλες. ταξινομούνται και αποθηκεύονται σε ράφια. Η αποθήκευση γίνεται μέσα στους ασφαλείς ελεγχόμενες συνθηκες, μακριά από την υγρασία, τις υψηλές θερμοκρασίες και άλλους βλαβερούς, για το πολύτιμο χαλί σας, κινδύνους.

katharismos_strwmatwn.jpg

Καθαρισμός στρωμάτων

 

Η ανάγκη καθαρισμού των στρωμάτων είναι τόσο παλιά όσο και τα στρώματα. Στο στρώμα περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας και αυτός είναι ο κύριος λόγος που χρειάζεται καθαρισμό. 

Ο επαγγελματικός καθαρισμός στρώματος λοιπόν, προτείνεται να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, καθώς μας προστατεύει από ένα σύνολο δυσμενών φυσικών καταστάσεων όπως άσθμα, αναπνευστικές μολύνσεις δερματίτιδα κ.α., που προκαλούνται κυρίως

από τα περιττώματα των ανενόχλητων ακάρεων σκόνης.

Καθαρισμός από ακάρεα

Τα στρώματα ύπνου μας αποτελούν σπίτι για παραπάνω από 2 εκατομμύρια ακάρεα σε ετήσια βάση τα οποία αν δεν αντιμετωπιστούν, δρουν και πολλαπλασιαζονται με το πέρασμα του χρόνου. Τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και οι τρίχες που πέφτουν από τον άνθρωπο αποτελούν την κύρια πηγή τροφής τους.Η αντιμετώπιση τους γίνεται με διαφόρους τρόπους όπως συστήματα καθαρισμού με φίλτρα, συστήματα θερμικής καταπολέμησης καθώς και λάμπα UVC, ανάλογα την περίπτωση κατά την εκτίμηση του έμπειρου προσωπικού μας. Στην Α&Α αναλαμβάνουμε με γνώση και αίσθημα ευθύνης τον πλήρη βιολογικο καθαρισμό των στρωμάτων σας στον χώρο σας.
 

Γιατί να επιλέξετε την Α&Α ΜΠΑΪΜΑΚΑΣ για τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων σας:

 

  • Σύγχρονος εξοπλισμός και κορυφαίας ποιότητας βιολογικά υλικά καθαρισμού.

  • Ο καθαρισμός γίνεται πάντα από το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας.

  • Δωρεάν εκτίμηση - ενημέρωση.

  • Εγγύηση 36 χρόνων παρουσίας με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Συμπληρώνετε τη φόρμα και στη συνέχεια ακολουθούν τα παρακάτω βήματα

01

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ & ΔΙΕΞΟΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

02

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

03

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

04

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων πελάτη

Στην κατηγορία στρωμάτων συμπεριλαμβάνονται όλοι οι τύποι με τις πιθανές συνθέσεις.
 

  • Στο μήκος του χαλιού υπολογίζουμε και το μήκος των κροσσιών, όταν αυτά υπάρχουν καθώς καθαρίζονται και αυτά.

  • Τα στρώματα παραλαμβάνονται ξεστρωμένα. Αν τα ξεστρώσουμε εμείς θα επιβαρυνθείτε το κόστος ξεστρώματος ανά τεμάχιο.

  • Η υπηρεσία ξεστρώματος/στρωσίματος γίνεται εφόσον ο πελάτης έχει αφαιρέσει από τον χώρο οποιοδήποτε εύθραυστο ή άλλο ευαίσθητο αντικείμενο επάνω από τα έπιπλα ή από τον χώρο που θα γίνει η εργασία. Τυχόν ζημιά ή θραύση κατά το ξέστρωμα/στρώσιμο δεν βαρύνει την επιχείρηση.)

arrow&v